Bjørnstad Catering

Alltid smakfull mat i god kvalitet

Meny

Vi tilbyr fiks ferdige menyer til en hver anledning, og vi kan komponere en helt unik matopplevelse om du ønsker! Ta kontakt, så kan vi i fellesskap skape din helt spesielle drømmemeny!

Utkjøring under 4 km. 200,-. Benyttet utstyr leveres komplett tilbake på Søilegaarden. Kan hentes mot vederlag på 200,-. Over 4 km avtales utkjøringsvederlag nærmere.

  • Image caption here

    Julemat tradisjonell (min. 10 pers)

    Varm tradisjonell julemat:
    Ribbe
    Medisterkaker
    Julepølser
    Surkål
    Julesaus
    Poteter og tyttebær

    Dessert: Riskrem m/ bringebærsaus

    Tillegg koldtbord (pris per kuvert:
    Karamellpudding m/krem 60,-
    Pinnekjøtt m/kålrotstappe 100,-
    Utkjøring (max 7 km) 200,-

    375,-

  • Image caption here

    Julemat stor (min. 10 pers.)

    Varm tradisjonell julemat:

    Ribbe
    Medisterkaker
    Julepølser
    Surkål
    Julesaus
    Poteter og tyttebær

    Kald julemat:
    Krabbeklør med aïoli
    Gravet kveite med sennep/chilisaus
    Halve egg med reker, majones og rogn
    Roastbeef med potetsalat
    Juleskinke m/sterk sennep
    Steinovnsbakt brød

    Dessert: Riskrem m/ bringebærsaus

    Tillegg koldtbord (pris per kuvert)
    Karamellpudding m/krem 60,-
    Pinnekjøtt m/kålrotstappe 100,-
    Utkjøring (max 7 km) 200,-

    430,-

  • Image caption here

    X-MAS TAPAS

    Varme retter:
    Glasert tapasribbe med sweet chilisaus
    Gratinerte kjøttboller
    Marinerte kjempereker med aïoli

    Kalde retter:
    Juleskinke med hjemmelaget sennep
    Roastbeef i tortillalefser
    Ferske krabbeklør med aïoli
    Gravet kveite med asparges og sennep/chilisaus
    Pepperkaker med blåmuggost
    Nybakt brød og smør

    400,-

  • Image caption here

    Koldtbord alt. 1 (min. 10 pers.)

    Asparges med parmesan
    Dijon- og pepperstekt roastbeef med potetsalat
    Spekeskinke med eggerøre
    Røkt blåkveite med aioli
    Kylling (varmrett)
    Karbonader (varmrett)

    Steinovnsbakt brød og smør er inludert på alle koldtbord.
    Tillegg koldtbord (pris per kuvert)
    Karamellpudding 50,-
    Panna cotta 50,-


    290,-

  • Image caption here

    KOLDTBORD ALT. 2 (MIN. 15 PERS.)

    Asparges med parmesan
    Dijon- og pepperstekt roastbeef med potetsalat
    Syltet kveite med aïoli
    Spekefat med rømme og eggerøre
    Pastasalat med skalldyr
    Tomat- og mozzarellasalat med basilikum
    Ostefat med pærer og valnøtter i portvinskaramell
    Kylling (varmrett)
    Karbonade (varmrett)

    Steinovnsbakt brød og smør er inludert på alle koldtbord.
    Tillegg koldtbord (pris per kuvert)
    Karamellpudding 50,-
    Panna cotta 50,-


    360,-
  • Image caption here

    KOLDTBORD ALT. 3 (MIN. 20 PERS.)

    Krabbeklør med aïoli
    Syltet kveite med aïoli
    Dijon- og pepperstekt roastbeef med potetsalat
    Asparges med parmesan
    Ostefat med pærer og valnøtter i portvinskaramell
    Spekefat med rømme og eggerøre
    Tortillaruller med and og hoi-sinsaus
    Parmaskinke med parmesankrem
    Bulgursalat med scampi og pepperrotdressing
    Kylling (varmrett)
    Karbonader (varmrett)

    Steinovnsbakt brød og smør er inludert på alle koldtbord.
    Tillegg koldtbord (pris per kuvert)
    Karamellpudding 50,-
    Panna cotta 50,-


    400,-
  • Image caption here

    TAPASMENY ALT. 2

    Oliven marinert i olivenolje og balsamico
    Soltørkede tomater
    Pepper crab (krabbeklør i peppersaus)
    Kylling i tortilla med hoi sin-saus
    Serranoskinke
    Chorizo
    Ceviche av torsk og sei med lime, vårløk og koriander

    Mozzarella- og parmesangratinerte kjøttboller i tomatsaus Brie og chèvre med portvinskaramelliserte valnøtter
    Syltet chili med fersk ost
    Fersk focaccia og olivenolje
    Tapaspoteter



    350,-
  • Image caption here

    TAPASMENY ALT. 1

    Oliven marinert i olivenolje og balsamico
    Marinerte artiskokker
    Pepper crab (krabbeklør i peppersaus)
    Serranoskinke
    BBQ kyllingvinger
    Chorizo
    Mozzarella- og parmesangratinerte kjøttboller i tomatsaus
    Fersk focaccia og olivenolje
    Tapaspoteter



    300,-

  • Image caption here

    TAPASMENY ALT. 2

    Oliven marinert i olivenolje og balsamico
    Soltørkede tomater
    Pepper crab (krabbeklør i peppersaus)
    Kylling i tortilla med hoi sin-saus
    Serranoskinke
    Chorizo
    Ceviche av torsk og sei med lime, vårløk og koriander

    Mozzarella- og parmesangratinerte kjøttboller i tomatsaus Brie og chèvre med portvinskaramelliserte valnøtter
    Syltet chili med fersk ost
    Fersk focaccia og olivenolje
    Tapaspoteter



    350,-
  • Image caption here

    TAPASMENY ALT. 3

    Oliven marinert i olivenolje og balsamico
    Marinert fetaost
    Soltørkede tomater
    Marinerte artiskokker
    Pesto og aïoli
    Pepper crab (krabbeklør i peppersaus)
    Kreolske kyllingklubber
    And i tortilla med hoi sin-saus
    Serranoskinke
    Chorizo
    Spinata calabra (sterk spekepølse)
    Mozzarella- og parmesangratinerte kjøttboller i tomatsaus
    Brie og chèvre med portvinskaramelliserte valnøtter
    Fersk focaccia og olivenolje
    Tapaspoteter



    395,-
  • Image caption here

    KONFIRMASJONSMENY TAPAS

    Roastbeefrull med remulade
    Parmaskinke
    Chorizo
    Serranoskinke
    Marinert oliven
    Marinert fetaost
    Andebryst med rødløkchutney

    Pepper crab (krabbeklør i peppersaus) Hjemmelagde kjøttboller m/urter
    Gratinert m/ tomatsaus og ost
    Nybakt focaccia
    Olivenolje med balsamico

    Dessert:
    Konfektkake “Nemesis”
    Franske oster m/tilbehør



    350,-

  • Image caption here

    KONFIRMASJONSMENY KOLDTBORD

    Frisk asparges m/spekeskinke
    Spekefat
    Eggerøre
    Håndpillede reker m/sitron og majones
    Hjemmelaget roastbeef m/rødløkskompott
    Hjemmelaget potetsalat
    Landpaté med sopp
    Ostefat med fikensyltetøy
    Kalkunbryst med waldorfsalat
    Halve egg m/ krepsehaler og majones

    Varmmat:
    Hjemmelagde karbonader
    BBQ-marinerte kyllingklubber

    Dessert:
    Karamellpudding m/krem



    350,-
  • Image caption here

    SELSKAPSMENY FORRETTER

    Grillet kamskjell med vårløks-buerre blanc. Serveres med ristet chorizo

    135,-

    Mozzarella bakt i parmaskinke. Serveres med rødløkchutney og ruccolasalat

    110,-

  • Image caption here

    SELSKAPSMENY HOVEDRETTER; FISK

    Peppermarinert breiflabbfilet. Serveres med parmesansaus, pesto, brokkoli, ristet sopp og mandelpotetmos

    295,-

    Grillet piggvarkotelett. Serveres med soya- og ingefærsmør, glasert vårløk og ovnsbakte mandelpoteter

    305,-
  • Image caption here

    SELSKAPSMENY HOVEDRETTER; KJØTT

    Hjortefilet med syrlig bringebærsaus. Serveres med brokkoli, sopp og løk sauté og amandine poteter.

    330,-

    Helstekt oksefilet med hjemmelaget bearnaise- eller rødvinsaus. Serveres med ovnsbakt løk og friske grønnsaker. Baconpoteter eller fløtegratinerte poteter.

    325,-
  • SELSKAPSMENY DESSERTER

    Crème brûlée med friske bær.

    110,-

    Pasjonsfrukt-panna cotta med jordbærcoulis. Serveres med friske bær.

    105,-
  • Image caption here

    BBQ ALT. 1

    BBQ glasert svinenakke
    Chilibratwurst
    Frisk sommersalat, med fetaost og vannmelon
    Marinert oliven
    Maisstuing
    Potetsalat
    Urtebakte amadinepoteter
    Nybakt focaccia ,olivenolje og smør
    Honningvinagrette


    325,-

  • Image caption here

    BBQ ALT. 2

    Bbq glasert svinenakke
    Chilibratwurst
    Marinerte grillspyd
    Helgrillet entrecote
    Frisk sommersalat, med fetaost og vannmelon
    Marinert oliven
    Maisstuing
    Potetsalat
    Urtebakte amadinepoteter
    Nybakt focaccia ,olivenolje og smør
    Honningvinagrette


    360,-
  • Image caption here

    BBQ ALT. 3

    Helgrillet lam
    Marinert svinenakke
    Provence grillmarinade
    Tomat relish
    Ratatouille
    Urtebakte småpoteter med olivenolje og hvitløk
    Potetsalat med créme fraîche og hakket purreløk
    Sommersalat med rømmedressing
    Tomatsalat med rødløk og oliven
    Baguetter og aioli


    380,-
  • Image caption here

    BOUEF BOURGOGNE

    Fransk oksegryte med rødvin, løk, flesk og sopp. Serveres med urtebakte amadinepoteter.


    180,- pr pers.
  • Image caption here

    KREMET VILTGRYTE MED SKOGSOPP

    Laget på elg og hjortekjøtt. Smaksatt med brunost og ripsgele. Serveres med potetmos eller amadinepoteter.


    200,- pr pers.
  • Image caption here

    SAFRANSDUFTENDE FISKESUPPE

    Serveres med div fisk og skalldyr. Ovnsbakt brød og smør.


    180,- pr pers.

Christer Bjørnstad

Jeg er faglært kokk med over 20 års erfaring fra bransjen. Jeg har fokus på gode råvarer og kvalitet. Jobben er en lidenskap og jeg har en stor glede av å gi mennesker gode smaksopplevelser. Jeg har samarbeid med dyktige kokker som jeg stoler 100% på i forhold til å levere den kvaliteten jeg ønsker å stå for.
christer

Christer Bjørnstad

kokk

Oppdrettslaks

Jeg leverer ikke mat med oppdrettslaks. Jeg har god kjennskap til hvor ødeleggende lakseoppdrettsnæringen er for både villaksstammen i elvene og mengden forurensing det bidrar til.
Politisk er det mange smutthull å tette for at dette skal være bærekraftig. Av den grunn ser jeg meg helt nødt til å ta sterk avstand fra denne industrien.
Ta kontakt med meg så skal vi prøve å finne et godt alternativ!

kontakt

Ønsker du å bestille? Eller er du kanskje sulten på mer informasjon?
Ta kontakt, så skal vi uansett servere deg!

Christer Bjørnstad

  • Tlf. 995 76 990

  • christer.bjornstad@gmail.com